tiistai 2. lokakuuta 2012

Pimiössä oli pimeää.
No, otsikkoon nämä kuvat ei liity mitenkään. Koulutehtäviä kuvailin Vilkun avustuksella tässä muutama viikko sitten ja lisäsinpäs vaan vihdoin tännekin. Huivin löysin kirpparilta, aivan ihana!


Mutta sitten; tänään päästiin kokeilee pimiötyöskentelyä, ai että kun oli hauskaa! Samalla kuitenkin niin tuskastuttavan pikkutarkkaa (ja pimeää) hommaa :D Mut sellainen on valokuvaajan perushommiin aikoinaan kuulunut, kuuluispa vaan vieläkin! Otettiin viime viikolla kuvia vanhalle kunnon filmikameralle (ylempänä kuvia siitä, sekään ei ole edes vanhimmasta päästä. Voikun sais itelle jonain päivänä tuollaisen!), ja tänään päästiin sitten teettää niitä. Ens viikolla näkyy onko kuvat onnistunut vai ei, tosi hassua kun tottunu tähän digiaikaan ja siihen, että näkee samantien millasen kuvan on onnistunu räpsäsee. Katotaan saisko niitä ensimmäisiä tekeleitä tänne sitten näytille ;D

Ja tosiaan, viikonloppu meni mukavasti Marjutin ja Mannan kanssa. Oli hauskaa, vaikka mitään erityistä ei tehtykään. Ei niiden kans tarvi, kunhan vaan ollaan :) Katottiin leffoja ja syötiin kaikkea turhaa (söin kyllä niin koko viikon eestä ku vihdoin pysty tän kielen kanssa jotai "kunnollista" syömään :DD) En ees kameran kanssa jaksanu leikkiä, mitä nyt Marjut käski pari kuva itestään ottaa. 

Mutta tämmöstä tällä kertaa, Makka kuittaa :)
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas!
  Sinunhan olisi hyvä rakentaa oma pimiö sinne vintille... ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! ;) Mekin kuvattiin ton tyyppisel vanhalla kameralla pari viikkoo sitte koulus ja kun oltiin saatu filmit niin kehitettiin ne myös pimiössä. Oli kyl kivaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Ja joo, tosi mielenkiintosta kyllä, varsinkin ku ei oo aiemmin päässy tuommostakaan kokeilee :)

  VastaaPoista
 4. Vähä toi eka huivikuva on siisti!

  VastaaPoista