tiistai 9. lokakuuta 2012

Pimiössä oli pimeää part 2.

Jep, tänään jatkui sama homma kuin viime viikollakin! (Muistatko tämän?) Tällä kertaa saatiin kuvat näkymään jopa paperille asti ;) Okei, pikkusina vielä, mutta edistystä tämäkin!







Mutta joo, viikko on taas mennyt ihan älyttömän nopeesti. Koulutehtävät vaan kasautuu niskaan, kun ei mitään muka joko ehdi tai sitten muuten vaan saa aikaiseksi tehdä. Mikä inspiraatiopula? No, tänään jäin vihdoin sitten koulun jälkeen moneks tunniks tappelemaan Photoshopin kanssa, aiheena oli omakuva -kollaasi. Hieman tuppas rumat sanat lentelee, kun kone jumitti ja sen takia väkersin tätä varmaan tunnin pidempään, mutta tällänen siitä sitten loppujenlopuks tuli;





Jotenki sitä aattelis, että ei tommonen nyt oo vaikea tehdä, mutta kyllä se vaan yllättävän paljon aikaa vie ja tääkin jäi vähän viimeistelyä vaille. Mutta IHAN SAMA =)







Viikonloppu oli kyllä jeba! Vietettiin "sisarukset + partnerit" -viikonloppua; käytiin ottaa toisistamme mittaa Megazonen merkeissä, jonka jälkeen ilta kuluikin hyvän ruuan, juoman ja ennenkaikkea seuran parissa <; On nää vaan tärkeitä otuksia <3

Mutta ei enää montaa päivää syyslomaan! Sitä ennen jos jaksais vielä tsempata noiden läksyjen kanssa ja kovasti tuo taidehistorian koekin jo lähestyis uhkaavasti. Ehkä voisin siirtyä tästä eri vuosisatojen taiteilijoiden, teoksien ja kulttuurien pariin. Heihei!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti