perjantai 19. lokakuuta 2012

Risteilyllä part 2!

Näin itseäni lainaten; "Tavoitteena ois kuitenkin se, että oon syysloman jälkeen pirteempi kuin nyt, mutta saas nähdä miten käy " Jep?! Perjantaissa mennään ja olo on kyllä kaikkea muuta kuin pirteempi kun viikko sitten. No mutta, se ei kyllä haittaa, koska tää loma on ollut tähän mennessä kyllä ihan huippu! Viime perjantai meni siis vaan kotona löhöillessä (ja se olikin siis tän koko loman rentouttavin ilta.. :D) ja lauantaina "mennään yksille" vaihtuikin johonkin ihan muuhun! Hauskaa oli kyllä ;)

No, maanantaina startattiinkin auto sitten kohti Helsinkiä ja siitä se kahden yön risteily sitten alkoikin. Sinne menikin kaikki rahat, mutta oli se kyllä sen arvosta. Tutustuttiin moniin uusiin tuttavuuksiin ja bailattiin kyllä oikeen kunnolla! (Ja ne kuvat saakin jäädä täältä sitten pimentoon ;D)


Kannella sen sijaan käytiin vähän kameran kanssa heilumassa, ja itsehän osasin toki posettaa lähes yhtä hyvin ku Marjut ja Manna... :D

Iso kiitos mamille ja pikkusiskoille, oli huippu reissu <3 !
Reissu oli ja meni, nyt on tullu parin kaverin kanssa hengattua iltamyöhään nää reissunjälkeiset kaks päivää, saa nähdä millä kaavalla nää viimeset lomapäivät nyt menis. Toki tänään innostuin taas sitten kuvailemaan Marjutin kans, mutta niitä kuvia lisään tänne myöhemmin ;)

Nyt vois lähtee soittelee vähän ihmisiä liikkeelle johonkin suuntaan! Ps anteeksi tekstin sekavuus, ajatus ei tänään oikeen kulkenut niinku halusin, eikä kyllä tää bloggerikaan! Saa nähdä minkälainen ulkoasu tälle päivitykselle nyt tuli ku tää näyttää ainakin ihan muuta ku pitäis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti