perjantai 5. lokakuuta 2012

Kyselyä!

Okei, Mamitu haastoi mut täällä kyselyyn, ja tässä sitä tulis!

1. Mikä on suurin unelmasi?

- Hmm. Ennen olisin sanonut, että haluan tanssijaksi. Kun selvisi, että kroppa ei pelaa mun kans yhteen, niin se on pikkuhiljaa kääntynyt siihen, että valokuvaus on se, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudess :) Tietysti lisäksi on se, että pääsis matkustelemaan tulevaisuudessa paljon uusiin paikkoihin, pois Suomesta siis!
2. Biisi, johon et ikinä kyllästy?

- Niitä on tosi monta, mutta esimerkiksi "Infected Mushroom - Saeed" ja "Evanescence - My immortal" on ainakin semmosia biisejä, mitä jaksaa kuunnella aina ja yhä vaan!

3. Kuka ihminen merkitsee sinulle kaikkein eniten?

- Nää on aina vähän tyhmiä kysymyksiä, en osaa sanoa vaan yhtä ihmistä. Minun Tomi, perhe ja ne parhaimmat ystävät nyt ainakin :)


4. Miten kuvailisit musiikkimakuasi?

- TOSI laaja. Melkeenpä jokaisessa genressä on joitain biisejä, mistä tykkään, joten en oo mikään yhden tyylin tyttö! :D  Mutta esimerkiksi suomiräp ei innosta, enemmän kuuntelen kuitenkin raskaampaa.

5. Onko sinulla ihmistä, johon voit luottaa 100 -prosenttisesti?

- Oon ehkä outo, mutta en oo varmaan ikinä luottanut yhteenkään ihmiseen täysin 100 -prosenttisesti. Mutta kyllä, on niitä joihin pystyn luottaa kaikista eniten :)

6. Kauanko olet kirjoittanut blogia?

- En kauaa. Olikohan se tämän vuoden elokuun alku, vai heinäkuun loppu kun aloitin. Muutaman kuukauden siis vasta :)

7. Millainen ihminen on mielestäsi kaunis?

- Aika paha, ja tää on muutenkin tosi vaikee selittää. Mun mielestä tää "jokainen ihminen on kaunis" on ihan puppua. JOS siis puhutaan ulkonäöstä, sisäinen kauneus on ihan eri asia. Monet ihmiset on kauniita tavalla tai toisella, mutta mielestäni erittäin kaunis ihminen on sellainen, jossa on jotain "massasta poikkeavaa" ja että osaa kantaa tyyliään oikein. Kasvoissa kauneinta on silmät.

8. Mihin maahan haluaisit kaikkein eniten matkustaa?

- Vaikka ja mihin! En osaa ees sanoa mihin eniten :o Mutta ensimmäisenä vaikka Teneriffalle. Se espanjan kieli ahh ja olis kiva päästä serkkua moikkaamaan.

9. Mikä on mielestäsi maailman turhin asia?

- Sellaisia esineitä on yllättävän paljon, mutta eipä niitä nyt tässä enää muista! Mutta sitten yleisesti kaikki paha, missä viattomat joutuu kärsimään (sota, väkivalta yms.) + Tuksu... :D

10. Paras lapsuudenmuisto?

- Kaikki ne leikit, mitä siskojen kans leikittiin. Meillä oli kyllä ihan uskomaton mielikuvitus.. :D

11. Tärkein esineesi?

- Kamera + plus tietysti nää perus kännykkä ja tietokone, mitä ilman oikeen kukaan ei tuu nykyään toimeen.. :D Mutta ne on ehkä enemmän semmosia pakollisia, joten tärkein on varmaan sitten se kamera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti