perjantai 28. helmikuuta 2014

Kuvioita







Nää viimeset mielestäni aivan kuin haamuja!


 Siinä hieman savukuvioita tutkittavaksi. Tai no, oikeastaan se on höyryä. Oon ollu jo jonkun aikaa innostunut tästä jutusta, osa näistäkin jo loppuvuodelta otettuja, mutta laitoimpa samaan syssyyn nyt uudempien kanssa. Lisäksi muutama kuva, missä oon leikkinyt useammallakin kuvalla. Mitä ootte mieltä?

Mutta hei, tänään pääsen vihdoin kans ite hiihtoloman viettoon, jes! Ja ei kyllä lainkaan haittaa, vaikkei mitkään hiihtokelit ookaan ;)



6 kommenttia:

  1. Älyttömän hienoja kuvia, varsinkin nuo missä on tuo tyttö! olet kyllä taitava, :>

    VastaaPoista
  2. Noi haamut in symppiksii! :D hei miten sä oot tehny tuon punaisen savukiekurajutun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha munkin mielestä! :D Mut siis ihan sähkötupakkaa ja auringonvaloa apuna käyttäen, photoshoppia oon käyttäny väritykseen :) Ja jos puhut tosta enemmänkin pinkistä kuvasta, niin oon laittanut käänteiset värit siihen. Jos nyt ymmärsin mitä tarkoitat!

      Poista
  3. Aivan järkyttävät kuvanlaadut näissä kuvissa, oikeen oksettaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti oli sanko vieressä ;) Mutta olet oikeassa, (vaikka en itse oksennusrefleksiä saakaan) olin liian laiska lataamaan uudestaan nuo muutamat kuvat jotka vasta julkaisun jälkeen huomasin muuttuvan sutuksi. Luultavasti siihen vaikuttaa sekin, että pienensin jo aiemmin muokatun (ja terävöitetyn) kuvan kokoa blogiin sopivaksi, laatu kärsi kun terävöitys isommassa kuvassa ja kuvan pienentäminen eivät menneet käsikädessä. Kaikkiin kuviin en sitä kuitenkaan valitettavasti allekirjoita, mutta onneksi ne muutamat ovat vielä korjattavissa ;)

      Poista