torstai 9. tammikuuta 2014

Missä valo?





Moi vaan!

Nyt kun ollaan pyöritty kovasti studion puolella, aattelin laittaa vaihtelun vuoksi vähän uudempaa kuvaa ja luonnonvaloa. Tai no, mitä valoa? Kello oli yksi päivällä ku käytiin Viven kanssa maanantaina kuvailemassa ja siltikään valoa ei tahtonut riittää millään. Mutta onneksi Photoshop! Ei muutenkaan uskoisi, että mennään näissä kuvissa tammikuussa?

Vaikka en talvesta tykkääkään juuri yhtään, niin oon kyllä ihan iloinen että viikonlopulle jo luvattu hieman talvisempaa säätä. Toivottavasti toteutuu! Kivempi kuvatakin taas luonnonvalossa :) Itse kun en ole mikään käsisalaman suuri fani, vaikka toisaalta sekin pitäisi olla seuraavana hankintalistalla..

Nyt jostain syystä mulle on iskenyt takaisin inspiraatio kuvata, mutta missä ihmeen välissä pääset niitä ideoita toteuttamaan, kun töistä päästyä on aina vaan pimeää. Hienoon vuodenaikaan siis tämäkin innostus iski, hah!







  


Mutta tosiaan, taas on seuraava työssäoppiminen startannut ja pääsen syventymään nyt lehtikuvaajan maailmaan. Sitä edessä siis seuraavat pari kuukautta, pääseepähän edes niitä kuvailemaan päiväsaikaan!



Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti