tiistai 28. tammikuuta 2014

Minä ja Photoshop.

 Moi!

Töissä on välillä ollut vähän ylimääräistä aikaa ja oon käyttänyt sitä sitten Photoshop -taitojeni treenaamiseen. Rupesin joku päivä tekemään kuvayhdistelmää vanhoista kuvista ja jäinkin niiden näpertämiseen sitten ihan koukkuun! Eipä niistä nyt ihan aidon näkösiä tule vielä, mutta toisaalta ei ole ehkä tarkoituskaan. Tässä nyt muutamia kuvia, mitä olen saanut aikaiseksi. :)Tähän viimeiseen kuvaan olen käyttänyt taustakuvaa netistä, muut ovat omiani.


 Mikä mielestäsi toimii parhaiten?Ja loppuun vielä omaa naaman päivitystä ihanasti vessateinipeili -tyyliin. Kyllä mä viime keväästä asti jaksoin pysyä porkkanapäänä, nyt päätin siirtyä vähän punaisempaan väriin! Saa nähdä millon rupee kaduttaa, oranssi kun on kuitenkin jonkun verran helpompi väri ylläpitää, kuin punanen. No, tällä mennään nyt ainakin jonkun aikaa ;)
 


Mutta jospa nämä riittäis tältä erää, mukavaa tiistaita kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Eeheheee ihan loistava tuo Viherpiiperökeijukaiskuva! :D verrattuna siis alkuperäiseen ;) ja ensimmäinen on myös hieno! Vaikka olen silti enemmän luonnollisten kuvien kannalla... :) - Maria S.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, kovastihan se muuttu alkuperäsestä ;) Kiitos Maria !

      Poista