keskiviikko 28. marraskuuta 2012

I wanna scream, It makes me feel alive

Heipsan!

Miksi tuolla pihalla on muka niin kylmä?! -7 astetta ja olin jäätyä kuoliaaksi. Mitenhän vaan käy kun ne kunnon pakkaset tulee.. No, päivää lämmitti se, että tänään päästiin harjoittelee ekan kerran studiokuvausta, oli niin kivaa! Aloiteltiin ihan perusjutuista; välineistöstä, valoista ym laitteista. En malta odottaa että handlais noi asiat jo täydellisesti, mutta niinhän sitä haluais joka asiassa. Pitää vaan jaksaa opetella!

Nää mun tän syksyn ensimmäiset studiokuvat laitan tänne tuttuun tapaan vähän viiveellä, tässä kuitenkin ne filmikuvat mitä lupasin! Tehtävänantona oli siis kuvata CD-levyn kansikuva, joka koostuisi kyseisen artistin/bändin biiseistä. Ite valitsin Avril Lavignen - Let go albumin, koska en oo elämäni aikana hirveen montaa levyä omistanut, ja tämä tuli sitten mieleen yläasteajoilta <; Tässä nyt siis jokunen esimerkki!

Kuvat oon skannannut siis suoraan negatiiveistä ja muuten en ole kuvia käsitellyt, mitä nyt muutamaa kuvaa rajannut vielä koneella jälkikäteen. Tykkään niin paljon vanhan filmikameran jäljestä, rakeisuus ja kaikki ylimääräiset tahrat luo kuviin ihan oman tunnelman.

Mitä ite tykkäätte? :)

4 kommenttia:

 1. on kyllä hienoja kuvia =)

  VastaaPoista
 2. Tuosta ekasta kuvasta voisin teettää vaikka julisteen, on niin jotenkin hieno fiilis siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos! Tykkään siitä myös kaikista näistä eniten :)

   Poista