sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hissikammoa ja kuvia vanhempaan tyyliin!

Hei vaan kaikille!

Noniin, tilannehan on siis tämä, että kirjotin tän alemman tekstin jo eilen, mutta jonkun kumman sattuman kautta sammutin koneen vahingossa.... Enpä konetta enää ehtiny sitten käynnistää uusiks kun tuli jo niin kiire lähteä illan rientoihin, joten julkaisen tämän sitten nyt :)
 
Ajattelin tässä tulla jakamaan teille vähän kuulumisiani, näin lauantain luppoajan kunniaksi. Kerrankin mulla on siis aikaa päivittää tännekin, viikko mennyt taas kyllä niin nopeasti. Hirveen hyvä viikko koulun suhteen ei oo kyllä ollu, tehtävät tullu tehtyä vähän väkipakolla ja tuo ankea ilma masentaa vielä entisestään. 

Toisin kuin viime viikon perjantai, eilinen oli varmaan paras päivä koko tältä viikolta! Viime viikolla manasin sitä, kun filmikuvaus oli epäonnistunut ihan täysin ja koko homma meni uusiksi, joten kuvasin sitten filmin uudestaan täyteen tällä viikolla. Eilen oli taas kehityksen vuoro, jonka jälkeen oli kivaa huomata, että kuvat oli valottunu lähes täydellisesti, eikä mikään kuva ollu menny ees pilalle! Opin siis vihdoin käyttämään sitä kameraa oikein, ja kehitysvaiheetkin alkaa jo onnistua ihan hyvin, jea! Pääsin eilen sitten skannaamaan niitä kuvia koneellekin, mutta ne pääsen näyttämään teille vasta ensi viikolla :)

No, perjantai jatkui sitten muutenkin hyvin, vietin iltaa ylläripylläri taas Vilkun kanssa niiden kämpillä. (Vilkkuhan jo puoliks asuu meillä, joten ihan hyvä välillä käydä niidenkin luona hengailemassa.. :D) Anyway, yhdessä kohtaa iltaa sydän kävi kyllä melkeen kurkussa asti; jossakin vaiheessa mentiin porukalla (taas) hissillä vitoskerrokseen, ja kuinkas kävikään? Hissi lähtikin tipahtamaan alaspäin! Onneks tajuttiin ennen neloskerrosta jo painaa stop -nappia ja selvittiin ehjin nahoin takasin päämäärään :D En tienny et näin voi käydä oikeastikin, ainahan sitä toki leffoissa näkee! Hurjaa.Tässä muutama "onnistunu" kuva tältä viikolta. Valokuvauksen historian tunnilla oli tehtävänä ottaa kuvia muutaman aikakautensa tunnetun valokuvaajan tyyliin. 


Mutta, huomenna uusi viikko uudet kujeet, toivottavasti menis vähän paremmin kuin tää viikko! :)


PS. kenelläkään tietoa mitä tehdä, kun blogger väittää että kuvatila loppuu? Please help me.

6 kommenttia:

 1. Lataa kuvat jonnekin kuvapalvelimelle, esim. photobucket, ja lisäät ne blogiin linkin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa aivan! Vois kyllä yrittää tota kautta, kiitos! :)

   Poista
 2. Hurjan nätti tuo sun kaverisi:)

  VastaaPoista
 3. flickrin kautta saa hyvin:) itse en tosin oo sitä koskaan käyttänyt, mutta bongasin idean yhen tytön blogista:) kannattaa siihen varmaankin tutustua!

  VastaaPoista