perjantai 3. elokuuta 2012

With Mamitu

Okei huijasin. En mä ehtinykkää tätä päivittelee niin usein kun lupasin! Sairasloma meni hujauksessa ja sitte olikin paljon kaikkea muuta tekemistä. Kaikenlisäks mun oman tietokoneen laturi on rikki, ja uuden hommaaminen on mulle ilmeisesti hirveen työlästä.. :D Vaikka en tiiä onko sitäkään järkeä edes hommata, joudun kuitenkin pian uuden koneen hommaamaan. On se vanhus mua sen verran kauan jo palvellutkin, että ei ihme että se sanoo itseään irti!

Tää koko viikko on muutenkin ollu ihan outo, ja joudun nyt suunnittelemaan koko ens vuoden ihan uusiks. Linja, mihin olin menossa opiskelemaan, peruttiin (hyvin näin viikko ennen koulun alkua....) ja pitäis nyt keksiä, mitä ens vuoden aion tehdä. Paljon on mietittävää, mutta siihen en aio paneutua tässä sen enempää.

Anyway, tässä nyt kuitenkin muutamia kuvia pikkusiskostani viime keväältä :)

Marjut on niin mun vakkarimalli; kuvauksellinen ja suostuu kaikkiin mun pöhköihin ideoihin! Sitä ei kauan tarvi ylipuhua mukaan ja siltä omia ideoita löytyy kans hyvin. Sen naamaa täällä tuutte varmaan eniten näkemään, mutta muitakin riittää kyllä ;)

Mutta hei, kiva kun teitä lukijoita on edes muutama innostunu seuraamaan, kommenttia saa rohkeasti kyllä laittaa ja kysymyksiä esittää! :)

2 kommenttia: