maanantai 13. elokuuta 2012

Uusi kaupunki, uudet kujeet!

Nyt on kyllä viikon aikana ollu semmonen meno ja melske että oksat pois! Ensinnäkin Ruotsin reissu oli mahtava (ja palaan siihen myöhemmin), mutta vielä mahtavampaa oli se, että pääsin kuin pääsinkin opiskelemaan valokuvausta ammattikouluun!! Kerranki mulla onnisti peruutuspaikkojen suhteen, ja nyt onkin sitten suunnitelmat selvät seuraavaksi kahdeksi vuodeksi :) Oon niin iloinen et pääsen tekee sitä mitä oon aina halunnut!

MUTTA, asiahan oli tosin niin, että tämähän siis selvisi juurikin ennen reissuun lähtöä, joten tuli pikkuisen kiire ruveta kämppää hommaamaan, sillä koulu alkoi TÄNÄÄN. Hakemusta laitoin menemään, mutta eipä ole vieläkään kuulunut mitään.. Joten, täällä sitä ollaan, Kuopiossa, tutun typötyhjässä kämpässä väliaikaisesti siihen asti, kunnes oma paikka löytyy! Nauroin itelleni eilen ku tänne pääsin ja istuin sitten keskelle lattiaa tyhjään huoneeseen syömään iltapalaani.. :D No, onneksi sain netin pelaa, ja mikäs tässä patjan päällä oleillessa.

Ensimmäinen koulupäivä oli aika jees. Ei se kestänyt kun sen kolmisen tuntia ja oli pääasiassa paikan ja tapojen esittelyä. Päämääränä itellä olikin lähinnä päästä paikan päälle ja sieltä pois omin avuin bussilla, ja sehän onnistui! Huomenna alkaakin sitte kunnolla opiskelu, kovasti taidehistoriaa lukkari näyttäs aamun ekoille tunneille.. :D Tästä se lähtee.

Tosiaan, lisäilen niitä muutamia kuvia Ruotsin puolelta vähän myöhemmin, sillä tällä koneella, millä kirjoittelen, en saa lisättyä niitä ollenkaan. En tiedä mikä lisäosa (tms.?) tästä puuttuu, joten help ja tell me jos joku vaan keksii! :D

Joten tällä kertaa vaan tekstipainotteista juttua, piti päästä ees jotain tänne kirjottelee ku kuolen muuten tylsyyteen.. :D Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti