maanantai 10. marraskuuta 2014

Some thoughts

Viimeisin viikko on tuntunut todella pitkältä. Ei kai se tosin ihme ole, jos viettää sen suurimmaksi osaksi sängyn- tai sohvanpohjalla. Oon kyllästynyt olemaan kipeänä jatkuvasti.

Siitä on muuten kyllä kovin kauan, kun oon tänne viimeksi mitään kirjoitellut! Toki ei tässä syksyn aikana ole mitään sen kummempaa tapahtunutkaan. Tänään olisi pitänyt alkaa työharjoittelu, mutta se nyt siirtyy ainakin vielä lääkärin mukaan muutamalla päivällä. Jospa tää pöpö tässä pikkuhiljaa päästäisi jo irti!

Olin loppuviikosta aivan innoissani lumisateesta. Kyllästyttää jo tämä aivan liian pimeä vuodenaika, kokoajan väsyttää eikä pihalla huvita olla kyllä yhtään kun sataa ja tuulee vaan. No, ei sitä lunta kauan kestänyt, mutta onneksi joulukuu on jo aivan kohta ja saatan ottaa hieman varaslähtöä jouluvalojen ja koristeiden kanssa.. Ainakin suklaan.Lukijoita tänne on ilmestynyt taas mukavasti lisää ja siksi olenkin harkinut esimerkiksi kysymyspostausta, ettei tämä blogi aivan kuolisi näinä sykempinä aikoina ja saisitte ehkä minusta istestänikin jotain irti, kun tätä kuitenkin niin kuvapainoitteisena blogina pidän.

Miltä kuulostaisi?2 kommenttia:

  1. Ihana tuo varjokuva! Lisää tuollaisia hauskoja yksityiskohtia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pitääpi laittaa toive korvan taakse :)

      Poista