torstai 17. heinäkuuta 2014

Summer

Pää lyö tyhjää. Jotenkin tuntuu, että päivät ja viikot kuluu ihan tajuttoman nopeasti. Kokoajan on tekemistä tai töitä, mutta siltikin kytee sellainen kummallinen tunne, ettei muka olisi tehnyt tähänkään päivään mennessä kesän aikana juuri mitään ihmeellistä? Vaikka oon! On ollut juhannusta, synttäreitä, häitä, ystäviä.. Mutta kaikki jokavuotiset kesäperinteet on jääneet tähän mennessä kyllä ihan väliin; yksilläkään festareilla en ole vielä käynyt, en myöskään huvipuistossa, rannallekaan en oo vielä yhtenäkään päivänä ehtinyt kiitos sateisten tai muuten vaan pilvisten ja kylmien vapaapäivieni. Ehkä tää tunne johtuu sitten siitä? No, onneksi tässä nyt on kesää vielä jäljellä, vaikka ahdistun jo nyt sen ohilipumisesta valmiiksi ;) 
Jyväskyläänkin oon asettunut jo tosi mukavasti. Tää on ensimmäinen kesä, minkä vietän muualla kuin Ähtärissä (vihdoin), joten ehkä sekin hieman sekottaa kesän tunnelmaa. Toisaalta hyvä vaan!


Sitten kuviin, jotka ovatkin tänään hieman sekalaista sakkia. Kaikki ovat parin kuukauden sisään otettuja, joita en oo vaan saanut aikaiseksi vielä tänne laittaa. Tässä siis niitä :)








Erään kesälauantain hääkuvauksista, lisää tulossa myöhemmin!



Juhlafiilistelyä mamin kuuskymppisillä.



Löydettiin kerran kävelyllä seitin verhoama "kummituspuu" ja seuraavana päivänä lähdinkin samalle lenkille kameran kanssa, oli sen verran hienon näköinen. Googlettamalla selvisikin että asialla oli tuomenkehrääjäkoi, eikä hämähäkki, niinkuin ensin luulin.. :D





No, ehkä tää mun kesä lähtee tässä pikkuhiljaa käyntiin, tänään sain ostettua kuitenkin ensimmäiset mansikat!

1 kommentti: