lauantai 21. joulukuuta 2013

Herätystä horroksesta. Näyttötehtävää osa 1!Nyt on se aika, kun herätellään tätä blogia taas hieman horroksesta. 

Kovasti olisi vielä kuvia, mitä ei ole tänne asti edes päässyt ja nyt voisin ottaa jälleen itseäni niskasta kiinni ja tehdä siitä vaikka joululomalle projektia. Ihan outoa, jouluaattokin on jo ihan pian eikä tunnu siltä yhtään! Miettikää, tää on mun ensimmäinen joulu ilman suklaakalenteria, myöhästyin sen ostamisesta ja niitä ei sitten tahtonut löytyä enää mistään lähettyviltä :( Yhyy. Joulukuusen sentään löysin kirpparilta kahdella eurolla (okei se on ehkä max. 30 cm korkea..) ja tiimarin alennusmyynneistä haettiinkin siihen sitten pikkuisia koristeita. Se on siis kovin suloinen!

No, siirrytääs niihin kuviin. Aloitetaan vaikka viimeisimmistä, eli studiotyön näyttötehtävistä, joita vielä tällä viikolla väkersin työpaikalla töiden lomassa!
Tehtävänä oli kuvata sekä henkilökuvia, että tuotekuvia. Henkilökuvissa tuli käyttää kolmea eri valaisua; rembrandt, low key ja high key ja valita henkilö, joka valaisuun sopii.

Ensimmäisenä valaisuna rembradt ja malliksi keksin luottovalintani Viven! Saatiin kuviin hieman ns. nykyaikaistettua inkkarihenkeä ;) Tämä viimeinen onkin sitten se kuva, minkä päädyin valitsemaan arvioitavaksi:


2 kommenttia: