torstai 22. elokuuta 2013

Täällä taas.

Kesä oli ja meni. Nopeasti, jälleen kerran. 

Oli töitä, ystäviä, perhe, mahtavia reissuja ja oma rakas. Paljon ajatuksia, laidasta laitaan. Viimeinen lomaviikko oli rankka, mutta onneksi ne asiat on kääntyneet vihdoin parempaan päin.
Kaiken lisäksi mun ulkonen kovo hajos.. Perus? Toivottavasti korjausfirma onnistuu pelastamaan edes ne jotkut kuvat, mistä ei varmuuskopioita vielä missään ollut!
Nyt mulla oli myös vihdoin rahaa myös uuteen tietokoneeseen, sellaiseen, millä pystyn tekemään muutakin kuin naamakirjailemaan. Tätä oon oottanu viimeisen vuoden! Nyt vaan metsästämään kesän kuvasaldoa siskojen ja kavereiden koneilta, johon oon niitä sekalaisesti tallentanut. Jospa ne ilmestyvät tänne sitten myöhemmin :)
Täällä siis tällä kertaa syitä pitkään postaustaukooni, niille jotka ihmettelevät!

Koulu ei jatkunutkaan vielä tavalliseen tapaan, vaan päästiin suoraan ensimmäistä työssäoppimisjaksoa suorittamaan. Mukavia ovat nämä muutamat viikot jo olleet :) Tämän aikaa paikkani on Jyväskylässä, Kuopio saa siis vielä hetken odottaa paluutani!

Tajusin muuten, että oon viimesen reilu vuoden aikana asunut viidessä eri osoitteessa! Millonhan sitä oikeen asettuis aloilleen? 

Näääh, ei vielä.

2 kommenttia:

  1. Jee, Makka, vihdoin! En malta odottaa, että saat sun kesäkuvia tänne :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Valitettavasti niitä ei hirveesti siltikään oo mutta kuitenkin!

      Poista