keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Pinja
Jaahas, näin sitä viimesiä viikkoja viedään. Mahotonta stressiä ollu jo monta viikkoa (ja viimeset kaks viikkoo tuntunu siltä että melkeen jopa asunu koululla ku ollu siellä niin monena päivänä iltaan asti), mutta onneks tänään saatiin näyttötehtävät päätökseen. Nyt enää muutama koulutehtävä pitäs väkertää loppuun ja se ois sit siinä. Aah kesäloma! Eiku nii eihä sitä mul ookaan kun työt alkaakin samantien, hups. Mutta kuitenkin, nyt oon vihdoin päässy hilluu shortseissa tuonne pihalle, vaikka vähän liian vilponen mulle vielä onkin. Onnistuin nimittäin hommaamaan itelleni kaiken hyvän päälle jonkun kevätflunssankin ja yritän siitä tässä paraikaa päästä eroon. Vähä huonolla menestyksellä..


Niinjoo, tällä kertaa ylempänä siis näytön henkilökuvausta part 2 (jatkoa tähän sarjaan) ja mallina toimi Pinja :) Päästiin ottamaan ensimmäisiä vähän kesäisempiä kuvia tälle vuodelle!
Pian saapuvan kesän fiilistelyä <3 by Vilkku


Nyt tää tyttö hipsii nukkumaan. Hyvää yötä kaikille!4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! :) Olipas jännä tunne kun tajusin että te ootte marjutin ja mannan kanssa siskoksia! :D olin aiemmin lukenut sekä mannan että marjutin blogeja enkä ollu tajunnu.. Sitten löysin tän sun blogin ja selasin vanhoja postauksia nii tajusin :) :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noniin! Että kyllähän meitä täällä bloggerissa muutama sisarus riitää näköjään ;) Mutta kiitoksia paljon! :)

   Poista
 2. Tuo ensimmäinen kuva on iiiihan mieletön!

  VastaaPoista