keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Viveka

Heipsan!

Huh mikä loppukevät tiedossa. Näyttötehtäviä pukkaa enemmän kuin tarpeeksi ja kovasti pitäs yrittää niiden kuvauksia aikatauluttaa niin, että kaikki ehtii ajallaan valmiiksi. Tokihan näitäkin olis voinu ruveta paljon aiemmin tekemään, MUTTA koska viimetippa on se enemmän mua kuvaava termi, saan nyt sitten kärsiä tästä viimeisen kuukauden stressistä. Toisaalta oon jopa kaivannut tätä hieman, saapahan itteensä ainaki jotai motivaatiota ja potkua perseelle!

En taas pysty käsittää, että mihin tää vuosi on oikeen vierähtänyt. Enää reilu kuukausi koulua ja sitten joudunkin jättämään Kuopion koko kesäksi ja siirtyä kotikulmille Ähtäriin! Mitenköhän sitä sinne taas tottuu? Koulukaan ei jatku edes syksyllä, vaan samantien elokuussa meidät heitetäänkin jo työssäoppimaan. Hui. Paikkakin pitäisi löytää jossain vaiheessa, ajoissa sekin kuitenkin..

No, tässä nyt ensimmäistä erää näyttötehtävistä. Tässä tehtävässä oli tehtävänä kuvata kolme henkilöä ja päätin lähteä kuvaamaan eri tyylisiä ihmisiä. Yritin etsiä vielä tyyliin sopivaa ympäristöä. Ensimmäisenä mulle pääs malleilemaan Vive :)















Kertokaahan taas vaan rohkeasti mielipiteitä!


Tällästä siis tällä kertaa! Tuun lähitulevaisuudessa varmaan hieman muokkaamaan blogin ulkoasua, alkaa tää tämänhetkinen jo pikkuhiljaa tympimään. Uutta banneriakin oon jo värkkäilly, sit kun vielä muistais miten ihmeessä tästä sais muuten väkerrettyä jotain kelvollista, bloggerin ulkoasun säätö kun ei oo ihan mulle helpoin homma :D Ehkä tää kuitenkin riittää tälle päivälle, ei veny taas nukkumaanmeno ihan liian myöhäselle..









Ainii, uudistuksista puheenollen; uudistin nyt vihdoin omaa päätänikin. Porkkana AGAIN.

Hyvää yötä!

4 kommenttia:

  1. Hauskan väriset hiukset:)

    VastaaPoista
  2. Tosi makeita kuvia, voi kun itekin osaisi ottaa tuommoisia! Mutta harjottelemallahan se alkaa sujua. (: Kivat hiukset (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos paljon, molempiin!

      Ja totta puhut! :)

      Poista