torstai 21. maaliskuuta 2013

"Ellei vuorilla ole suuria puita, leikkivät rikkaruohot kuningasta"

Ja melkein kaksi viikkoa siitä, kun tänne on viimeksi päivitellyt mitään. Hups.

Nojoo, johtuu ehkä siitäkin, ettei oo nyt koulussakaan sen kummempia kuvia tullut otettua, hirveen paljon ollut nyt lähinnä atk:ta ja siellä lehtipohjien tekemistä, kuvajournalismia ym. vähän vähemmän luovaa ainetta. Ainakin siis omasta mielestäni. Eilen tosin päästiin reenaamaan urheilukuvausta, joten päivä vietettiinkin sitten jää -ja urheiluhallilla! Ja nyt alkaakin viikko olemaan jo loppusuoralla. Oikeasti, tällä viikolla tajusin, että ihan pian on jo huhtikuu ja kesä lähenee päivä päivältä! Mihin tää alkuvuosi oikeen katos?

Anyway, sitten kuviin. En oikeen edes tiedä, että missä välissä oon tykästynyt puihin, mutta nykyään huomaan katselevani niitä tosi paljon, oikeastaan aina, kun liikun paikasta toiseen. Niitä on ennen pitänyt niin itsestäänselvyyksinä, ettei oikeastaan oo koskaan pysähtynyt "analysoimaan" niitä sen enempää. Nykyään pitää niitä kuitenkin niin tärkeänä osana maisemaa.

Syksyisin sitä tuppaa aina masentumaan siitä, kun lehdet tippuu puista, ja puut näyttävät niin paljailta. Tän talven aikana oon kuitenkin hoksannut, että puut näyttävät alastominakin yllättävän upeilta ja monipuolisilta!
Nää muutamat kuvat on joskus tammikuussa otettu, päivällä näky tuommoinen hieno valoilmiö taivaalla. Tiiä siitä sitten mikä se oli mutta sateenkaari ei kuulemma ainakaan! :D Oho, tulipas paljon analyysiä puista mitä ihmettä! No, joskus näin, nyt kuitenkin pakkaamaan tavaroita ja illaksi tanssiin, huomenna se ois taas byebye Kuopio yli viikoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti