torstai 3. tammikuuta 2013

Pieni ja hento ote









Uusi vuosi ja uudet kujeet. Ja todellakin puhtaalta pöydältä. 

On ollu nää melkeen kolme viimestä viikkoa kyllä elämäni oudointa ja ehkä myös rankinta aikaa (tosi hyvä joulu siis..) joten nyt on hyvä alottaa vuosi 2013 ihan uusilla tuulilla! 

Mutta ei siitä sen enempää! Vihdoin tauon jälkeen jaksan tännekin tulla itsestään taas ilmoittelemaan ja lisäämään niitä vähäisiä kuvia, mitä loman aikana tuli otettua. Neki vaan näyttökoeharjoitusta varten pakon edessä, mutta noo. Toivottavasti onnistuisin tsemppaamaan vähän tässä koulunkäynnissä itteäni! Jos tälläsen  uuden vuoden lupauksen tekis :) Saa nähdä miten kestää, luvatkaa tsempata mua jooko!


Sit vielä vähän omaa naamakuvaa!










Ps tuli katottua tossa loppuvuodesta Tie Pohjoiseen ja tykästyin aika paljon. Etenkin tähän biisiin, joten se tähän loppuun vielä fiilistelyksi <3




2 kommenttia:

  1. Ite tahtois kans nähdä tuon tie pohjoiseen leffan vaikka yleensä en pahemmin tykää suomalaisista elokuvista, siinä kun yhdistyy kaksi mahtavaa asiaa. Vanha auto ja lappi :D Vai meneekö ne ihan lappiin saakka tossa leffassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne kyl sillee et mitää maisemia näkyis :( En ees muista enää mihinkä asti ne pääsi! Mut mulla on sama, tosi harva suomalainen leffa iskee, mut toi oli kyllä hyvä :)

      Poista