tiistai 4. syyskuuta 2012

Just me, myself and I


Hei vaan kaikille!

Viikonloppu oli aivan huikee, tulee kyllä syksyn ja talven myötä ikävä kaikkia mökkireissuja. Perjantai ei tokikaan menny ihan niin ku piti, kun kiskobussi millä Ähtäriin suunnattiin, rysäytti pakettiautoon. Herätti taas paljon ajatuksia, vaikka itelle onneks ei kuinkaan käyny. Olkaa ihmiset varovaisia, jooko.


 Päästiin kuitenkin lopulta muutaman tunnin viiveellä Ähtäriin ja viikonloppu jatkuikin siitä hyvin. Unet jäi hieman vähäiselle, joten vähä on kankeesti lähteny viikko käyntiin. Jaksanu tunneillakaa oikeen keskittyä ja jatkuvasti väsyttänyt. Mutta sen verran positiivista tällä viikolla ollu jo se, että sain tehtyä vuokrasopimuksen tänään ja viikonloppuna päästään muuttamaan omaan kämppään! Jihuu, pääsee vihdoin toisten nurkista pyörimästä ja alottaa kunnolla oman elämän täällä :)

Mutta siis yep, tällä kertaa seuraavaksi kuvia vain ja ainoastaan MINUSTA! Ensimmäinen ihmismalli kuvilleni kun kuitenkin olin ;) Ekat kaks kuvaa on nyt uusimpia mut loput onkin sitten vähän vanhempaa tavaraa. Osan kuvista oon ottanut ite, lopuissa sitte läntänny kameran siskojen tai kaverin käteen ;> Jälkikäsittelyt teen kuitenkin aina itse.







by siskoista jompi kumpi.. :D





by siskoista jompikumpi.. :D


by siskoista jompikumpi.. :D
Ps kaipaan tätä tukkaa </3 ^



















by Vive




by Vive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti