lauantai 28. heinäkuuta 2012

Here I am!

Noniin, nyt on sitten tämäkin touhu aloitettu! Kauan olen miettinyt blogin aloittamista, ja ehdotusta on tullut muutamasta suunnasta, mutta koska olen niin toivoton tietokonejuttujen kanssa, on se aina vaan siirtynyt ja siirtynyt. Nyt kuitenkin pikkusiskoni ylipuhui ja opetti mut tähän touhuun, joten eiköhän tää tästä pikkuhiljaa ala sujumaan! Älkää siis heti tyrmätkö täysin, opettelen vasta.. ;)

En vielä tiedä, mitä tää blogitouhu tuo tullessaan, mutta pääasiassa keskityn tässä tällä hetkellä valokuvaukseen ja sitä kautta myös omaan elämääni. SILLÄ; parin viikon päästä aloitan tosiaan yhteiseloni kamerani kanssa kokonaan itselleni uudessa kaupungissa ja pääsen tutustumaan tähän kultaani opiskelun merkeissä ihan perusteellisesti. (Ja tämänhän sain selville siis vasta eilen, joten kiirettä pitää muuttoasioiden ym. järjestelyiden kanssa.. :D)

Elikkäs; nimeni on Marjukka, mutta harvemmin tottelen enää kenenkään tuttujen seurassa nykyään sitä nimeä, vaan Makka olen ollut pikkuisesta asti. (Jep, sisko ei osannut lausua nimeäni pienenä ja kehitti siitä sitten tämmöisen version!) Ikää on pian ne hurjat 21 vuotta, enkä ole elämälleni vieläkään mitään selvää suuntaa saanut. Mutta elän päivä kerrallaan ja aina se elämä jotain tuo tullessaan :) Harrastuksia on aikojen saatossa löytynyt monia, mutta jäljelle on jääneet tärkeimpänä valokuvaus ja tanssi. Pianoa soittelen silloin harvoin kun huvittaa. Kaksi ensimmäistä ovatkin tällä hetkellä ne, mistä olen ylipäätänsä edes kiinnostunut opiskelumielessä, ja viime vuosi menikin tanssilinjalla kansanopistossa. Kunnon kouluun kun en kumpaakaan ole vielä opiskelemaan päässyt, niin päätin että nyt on vuorostaan hyvä mennä treenaamaan tätä valokuvausta.

Mutta, tässä nyt muutama kuva naamasta, joka suurimman osan ajasta viettää kameran takana, mutta viihtyy välillä hyvin myös sen edessä!

Plus sitten muutama alkupala siitä mitä on luvassa!
Siinä olikin sitten tämän tarinan ensimmäinen osa, toivottavasti edes muutama löytää itsensä tänne ja innostuu seuraamaan!

2 kommenttia:

  1. hieeenoa makka nyt on blogi esillä! :-) kivsuu

    VastaaPoista